mizan iskandar's FotoPage

By: mizan iskandar ahmad jadi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 27-May-2009 06:31 Email | Share | | Bookmark
erkkk!!

 
 
 
View all 5 photos...
erkkk!!!
itu jer yg mampu hehehe



Thursday, 27-Nov-2008 13:43 Email | Share | | Bookmark
tentang bacaan

aku suka baca buku..
(bukan buku pelajaran)
hehehe
tapi padang rumput kat melesia ni tak best lerr.
miang...





Sunday, 23-Nov-2008 08:41 Email | Share | | Bookmark
tentang penantian

hurmm takde apa nk ckp kali ni..
hehehe
just pics yang aku amik masa outing semalam
enjoyzzz











Monday, 3-Nov-2008 23:16 Email | Share | | Bookmark
tentang lembu

aku pun nak amik gambar binatang lah...
tiru mr baning...
jgn marah mr baning..
ini masa kat pasir mas dulu...
hurmmm tak reti mcm mana nk compose pic tu jd menarik...
ikutkan lawa scenery lembu bwk pokok ni...




Wednesday, 29-Oct-2008 23:32 Email | Share | | Bookmark
tentang fotografi

satu perkataan yang bule describe fotografi bg aku....
PAYAH!!
hehehe






[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net